Happy Pillow

waarom happy pillow?

Happy Pillow is het perfecte cadeau voor verschillende gelegenheden.

Happy Pillow is het perfecte cadeau voor verschillende gelegenheden. Je kunt het geven als je op ziekenbezoek gaat, voor een verjaardag, om even lekker te knutselen of om een ander te laten lachen. Maar je kunt hem natuurlijk ook helemaal voor jezelf houden.

Het verhaal achter happy pillow

lachen is gezond, vinden wij.

Happy Pillow startte met een simpel idee; zou het niet leuk zijn om kinderen hun eigen kussensloop te laten kleuren? En zo begonnen wij in 2019 Happy Pillow! Sinds die tijd hebben wij verschillende soorten kussenslopen ontwikkeld. 

Een van onze productielijnen richt zich op kinderen en volwassenen die in het ziekenhuis zijn opgenomen. 

De kussenslopen voor kinderen kunnen ingekleurd worden met de bijgeleverde textielstiften en hebben een print waar je net als met een knuffeldier lekker naast kunt slapen. Ook vrolijken ze het ziekenhuisbed enorm op. 

Daarnaast zijn de meeste Happy Pillows voor kinderen natuurlijk ook heel geschikt als knutselactiviteit. De vrolijke kussenslopen zijn een ideaal cadeautje voor creatieve kinderen die het leuk vinden om te kleuren.

Alle kinderkussens worden geleverd met vijf textielstiften, waarmee ze naar hartenlust hun favoriete Happy Pillow kunnen inkleuren. Sommige Happy Pillows zijn voorzien van stippen met cijfers, waardoor na het verbinden van de stippen de afbeelding zichtbaar wordt. Deze kun je vervolgens ook nog inkleuren.

De slopen voor volwassenen zijn ‘wat ‘pittiger’ qua onderwerp en je kunt er hilarische selfies mee maken. Wel oppassen, want de zieke (en het bezoek) komt soms niet meer bij! 😉

De Happy Pillow is van 100% Katoen en blijft wasbeurt na wasbeurt goed van kleur.

Gratis verzending

Als u er nu 2 of meer besteld, betaalt u geen verzendkosten.